Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Perfect Pout Mask

Perfect Pout

Perfect Pout er en leppebehandling som eksfolierer tørre lepper og umiddelbart gir en naturlig forstørrende virkning. Produktet får leppene til å virke større, mykere og fyldigere, og forebygger fine linjer, rynker og tørrhet. Perfect Pout er et naturlig alternativ som gir deg synlig fyldigere lepper og samtidig solbeskyttelse. Masken eksfolierer forsiktig bort tørr hud og gjør leppene myke. LIP 20 Balm er en fuktighetsgivende balsam som tilfører fuktighet, gir næring og beskytter mot solen med solfaktor 20. Balsamen inneholder også et kraftig leppeforstørrende peptid, Maxi-Lip, og hyaluronsyre som gir ekstra fuktighet og naturlig fylde. Perfect Pout er ikke testet på dyr og er allergivennlig. Emballasjen er fri for BPA.

Ingen produkter å vise
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331