Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Jasmine Sambac & Marigold Edp 100 ml

Jasmine Sambac & Marigold Edp 100 ml

Jo Malone London

Tempelsjasmin – den dyrebareste sjasminen av dem alle. Rene hvite blomster som plukkes ved daggry. Duggfriske og sprø. Som på et fargerikt indisk blomstermarked.
1 420 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 27-05-2018
Okei fyttirakkeren for en duft! Dette er min nye signaturduft definitivt! Den lukter deilig av jasmin, og er en varm og sexy duft som kan brukes hele året! Minner om syden og varme, og selve duften har litt hint av Dolce&Gabbana The ONE i seg. NYDELIG! For en litt freshere duft mix den med woody sage & seasalt

Mer Informasjon

Tempelsjasmin – den dyrebareste sjasminen av dem alle. Rene hvite blomster som plukkes ved daggry. Duggfriske og sprø. Som på et fargerikt indisk blomstermarked. Kombinert med gyllen fløyelsblomst og eksotisk ylang-ylang. En blomsterkrans av fine kontraster, som flettes med lokkende noter av varm vanilje og rav.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331