Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Molécule no.8 EdP 100 ml

Molécule no.8 EdP 100 ml

Zarkoperfumes

Molécule No.8 ble født i et øyeblikk av klarhet på en høstlig strand og utviklet gjennom 14 måneder der man nektet å spørre hva, hvorfor eller hvordan.
1 100 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Molécule No.8 ble født i et øyeblikk av klarhet på en høstlig strand og utviklet gjennom 14 måneder der man nektet å spørre hva, hvorfor eller hvordan. Oppdraget var enkelt: Å fange essensen av menneskelig uskyld og skjønnhet i en duft, samme hva det ville kreve. Det fantes ingen plan. Det fantes ingen regler. Det var ukjent terreng. Molécule No.8 inneholder selvsagt ingredienser, men det den egentlig består av, er den forvandlende kraften i soloppgang kl. 5 og å høre et barn si «Jeg elsker deg. » Toppnoter: Økologisk mandarinolje – og molekyler Hjertenoter: Tyrkisk damaskrose – og molekyler Bunnoter: Vestindisk økologisk patchouliolje – svart agartre – og molekyler
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331