Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Man Extreme EdP 60 ml

Man Extreme EdP 60 ml

Hugo Boss

Hugo Extreme er en ekstremt frisk duft som utstråler selvsikkerhet. Duftene har en mer intens friskhet sammenlignet med klassikerne.
580 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Hugo Extreme er en ekstremt frisk duft som utstråler selvsikkerhet. Duftene har en mer intens friskhet sammenlignet med klassikerne. Den lukter friskt som havet nær en skog, men kan bli mer intens når det stormer og alle attributtene forsterkes.
Hugo Man Extreme er for den frittenkende moderne mannen som vil booste selvsikkerheten og maskuliniteten sin. Hugo Man Extreme har 27 % høyere konsentrasjon av ikoniske friske ingredienser med mer eple og aromatiske noter for en friskere miks. En bølge av friskhet forsterket med en høy konsentrasjon av grønt eple, aromatiske og treaktige noter.
Volum:60 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331