Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Bad EdT 75 ml

Bad EdT 75 ml

Diesel

Diesel BAD er den første duften som kombinerer tobakk- og kaviarakkord for å skape en vanedannende, nervepirrende, men samtidig fresh og trepreget duft.
690 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Diesel BAD er den første duften som kombinerer tobakk- og kaviarakkord for å skape en vanedannende, nervepirrende, men samtidig fresh og trepreget duft. Diesel BAD er en forførisk og dristig duftsensasjon. Duften fanger den rebelske attityden hos en ekte bad boy, med en ironisk twist. Duften starter med en oppfriskende topp av sitrus og krydrede noter som bergamott, kardemomme og lavendel. Hjertet plukker frem spennende saltere noter. I basen kommer de rå maskuline notene frem i form av irisrot og tobakk.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331