Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Armani Code Homme Deostick 75 g

Armani Code Homme Deostick 75 g

Giorgio Armani

Giorgio Armani Code Deodorant Stick. Unngå svette med en deodorant som også fungerer som en antiperspirant, for maksimal komfort og beskyttelse.
305 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Armani Code Gift Box Code Gift Box
Armani Code Gift Box
Giorgio ArmaniArmani Code Gift Box305 kr
Armani Code Homme Deostick
p602676
v30497473
Giorgio Armani
NOK
305

Omtaler

Mariell-S | 16-02-2017
Passer perfekt til parfymen i samme serie. Lukter himmelsk og gjør jobben sin. Sambo kjøper den igjen og igjen. Usikker på hvilken deo eller parfyme du skal gå for eller gi i gave? Kjøp denne og tilhørende parfyme!
Charlotte Aurora Kristiansen | 16-02-2017
Om min mann bare kunne hatt denne hadde jeg vært en lykkelig kvinne! Kjempe sexy og god mannelukt ;)
Eirik | 03-03-2015
Passer perfekt til parfymen i samme serie, og sørger for at man lukter kjempegodt hele dagen! "Flasser" heller ikke av etterhvert, slik som mange andre deo-sticks, og er også nøytral, så kan benyttes både under hvite, sorte, gjennomsiktige plagg og i singlet. Anbefales sterkt!

Mer Informasjon

Giorgio Armani Code Deodorant Stick. Unngå svette med en deodorant som også fungerer som en antiperspirant, for maksimal komfort og beskyttelse. Etterlater huden lett parfymert med den forførende duften av Giorgio Armani Code.
Påfør på renset og tørr hud. La tørke før du kler på deg.
PROPYLENE GLYCOL AQUA / WATER GLYCERIN SODIUM STEARATE STEARETH-100 PARFUM / FRAGRANCE BEHENIC ACID EDTA SODIUM HYDROXIDE LIMONENE BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL LINALOOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE HYDROXYCITRONELLAL COUMARIN HEXYL CINNAMAL GERANIOL CITRONELLOL CITRAL
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331