Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Replica Dancing on the Moon EdP 100 ml

Replica Dancing on the Moon EdP 100 ml

Maison Margiela

Se for deg en ensom danser kledd i hvitt som svever elegant over den mørke siden av månen under en lyskaster, hvor danserens eteriske bevegelser kaster bleke skygger på månelandskapet.
1 065 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Se for deg en ensom danser kledd i hvitt som svever elegant over den mørke siden av månen under en lyskaster, hvor danserens eteriske bevegelser kaster bleke skygger på månelandskapet. I en hånd en bukett av hvite blomster som skinner med en mineralaktig glød. Dancing on the Moon er en klar og pudderaktig duft som balanserer et umiddelbart løft av aldehyder og noter av måneblomst med en eksplosjon av naturlig hvite sjasminblomster. Etter hvert som parfymen utvikler seg, runder infusjonen av varme noter av ambra, musk og vanilje av duftens kremete hjerte, samtidig som det friske mineralpreget blir fremhevet. Resultatet er en kompromissløs duft som bobler av harmoniske motpoler av blomster- og mineralelementer, for en virkelig uventet ferd.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331