Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml

Replica Beach Walk EdT 100 ml

Maison Margiela

Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette. En tur langs havet med føtter som synker ned i sanden. Bølger som kjærtegner deg. En sol som står i senit og bader stranden i lys.
875 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 23-04-2018
ELSKER DEN!😍 Kjøpt for andre gang! Minnes om sol og sommer for min del. Pizbuin solkrem, salt hud og sol! Holder kjempe godt på huden.
Ida | 03-05-2016
Lukter veldig godt! Men den får 4 stjerner av meg siden beskrivelsen synes jeg lyver litt. For denne minnes ikke om noe strand.

Mer Informasjon

Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette. En tur langs havet med føtter som synker ned i sanden. Bølger som kjærtegner deg. En sol som står i senit og bader stranden i lys. «Beach Walk» vekker minner om en sommerdag. Bergamott, sitron og rosépepper blandes umiddelbart til et hav av friskhet. Strålende og sensuell ylang ylang akkompagnerer og fremhever de vanedannende duftene av kokosmelk, musk og heliotrop. Replica-duftene Flower Market, Beach Walk og Funfair Evening gjenspeiler Maison Martin Margielas interesse for vintageklær og tilbehør. Autentisiteten og sjarmen ved disse tingene er identiske med originalen. Hvert klesplagg er identisk gjenskapt og har en spesiell etikett som forteller om opphav, funksjon og tidsperiode. I dag utvider Maison sitt unike konsept med en kolleksjon av tre dufter for kvinner.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331