Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Noir Pour Femme EdP 30 ml
Noir Pour Femme EdP 30 ml

Noir Pour Femme EdP 30 ml

Tom Ford

ELEGANT OPPBEVART I EN SLANK SORT FLAKONG OG MED ET GYLDENT MØNSTRET LOKK, LANSERER TOM FORD SIN EKSTRAVAGANTE NOIR POUR FEMME I EN STØRRELSE SOM PASSER IDEELT ...
675 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sarah Okehi | 22-08-2016
Kraftig og nydelig duft, Elske det
Helene | 12-06-2016
Unik duft! Da jeg først luktet denne fra flaska tenkte jeg at den luktet som ei gammel dame.. Og den gjør det også med det samme man sprayer den på. Men etter ei stund lukter den "som en boks vaniljesukker" som mannen min sier. Og den lukter søt vanilje! Men med krydder. Deilig, varm vanilje med krydder er den beste måten å beskrive denne på, synes jeg:) Love it!

Mer Informasjon

ELEGANT OPPBEVART I EN SLANK SORT FLAKONG OG MED ET GYLDENT MØNSTRET LOKK, LANSERER TOM FORD SIN EKSTRAVAGANTE NOIR POUR FEMME I EN STØRRELSE SOM PASSER IDEELT I CLUTCHEN DIN, DESIGNET TIL Å FØLGE DEG HVORENN DU GÅR. PÅFØR DIREKTE PÅ HUDEN FOR Å KONTROLLERE INTENSITETEN AV DIN NOIR POUR FEMME OPPLEVELSE - EN DRISTIG, BLOMSTRET, ORIENTALSK DUFT, SOM FANGER DET FASCINERENDE PARADOKS AV TOM FORD KVINNEN.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331