Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Sorbetto Rosso Edt 100 ml

Sorbetto Rosso Edt 100 ml

Escada

Sorbetto Rosso er en duft fylt av nytelse og glede og fører tankene til den italienske Amalfikysten og følelsen av å leve la dolce vita.
670 kr

Omtaler

Inger | 27-07-2018
Denne lukter heelt fantastisk
Camilla | 25-07-2018
Elsker denne parfymen! Frisk og lett lukt. Lukter veldig sommerlig og fruktig :)
Lillian | 11-05-2018
Denne skulle vært permanent! Himmelsk

Mer Informasjon

Sorbetto Rosso er en duft fylt av nytelse og glede og fører tankene til den italienske Amalfikysten og følelsen av å leve la dolce vita. Den er en ren, sprudlende og spontan kreasjon som syder av spenning og begeistring.
Hjertenoten består av forfriskende vannmelon. For å fremheve vannmelonens fruktige, saftige og grønne noter ble det tilsatt ingredienser som bidrar til å løfte frem dens ulike aspekter. Mandarin og calone er med på å forsterke fruktens oppfriskende og saftige karakter, mens pære, rødt eple og brent mandel løfter frem de søte gourmandnotene. Avslutningsvis er tiarablomst, musk og ambrox med på å gjøre duften enda mer sensuell, frisk og behagelig. Resultatet lar den eventyrlystne unge kvinnen gjenoppleve lykkelige stunder fra minnerike sommerferier.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331