Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Decadence EdP 50 ml
Decadence EdP 50 ml

Decadence EdP 50 ml

Marc Jacobs

Decadence fra marc jacobs er sexy, glamorøs og sofistikert. Duften er designet som motehusets ikoniske vesker med gull-lenke, sort silkedusk og glamorøse farger.
920 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Decadence EdP
p88445935
v88445937
Marc Jacobs
NOK
920

Omtaler

Idil | 24-02-2019
Denne er bare til å elske. Jeg så denne parfymen for første gang på flyplassen for 4 år siden, og siden da har jeg vært en stor avhengig av den. Den er dyr, men den er verdt. Har en unik duft som sitter lenge den er den beste ever!!
Andrea | 04-03-2018
Parfymen er noko for seg sjølv -har aldri lukta noko liknande, og så held den heile dagen!(og kanskje til og med til dagen etterpå) Flaska er heilt ufatteleg upraktisk og noko av det styggaste eg har sett. Dette er nok ikkje ein kvardagsparfyme, for den gjer litt av eit inntrykk. Har hatt den i to år no, og har framleis halve flaska igjen.
Marit | 06-03-2017
Min favoritt-parfyme! Den lukter skikkelig godt. Det er en litt sexy duft, men ikke "kjerring-aktig" eller alt for sterk. Denne elsket jeg fra første lukt. Sitter godt på huden. Selve flasken er også utrolig lekker.

Mer Informasjon

Decadence fra marc jacobs er sexy, glamorøs og sofistikert. Duften er designet som motehusets ikoniske vesker med gull-lenke, sort silkedusk og glamorøse farger.en dyp og treaktig duft.
Topp: italiensk plomme, iris, safran
Hjerte: bulgarsk rose, jasmin, orris
Bunn: amber, vetiver
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331