Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Daisy Dream Twinkle EdT 50 ml

Daisy Dream Twinkle EdT 50 ml

Marc Jacobs

Bli med til et vakkert sted hvor solen skinner, det er blomster overalt og kronbladene blinker så fint i vannet. I den endeløse sommersolen er det endelig Daisytime!
696 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bli med til et vakkert sted hvor solen skinner, det er blomster overalt og kronbladene blinker så fint i vannet. I den endeløse sommersolen er det endelig Daisytime! Et nytt strålende og glitrende kapittel for Daisy. Daisy Twinkle er optimistisk og livlig. Topnoten består av svart kirsebær. Hjertenotene av friske hvite blomster, og basenotene består av en luftig mousse med ville bær. Hver Daisy Twinkle flakse er dekorert med elementer av gull og glitter for å få et glimt av den endeløse sommersolen.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331