Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daisy Dream Sunshine Edt 50 ml
Daisy Dream Sunshine Edt 50 ml

Daisy Dream Sunshine Edt 50 ml

Marc Jacobs

Bli med i en glad og glitrende verden, hvor solen skinner litt sterkere. Endelig kommer de fire nye duftene fra Marc Jacobs, som er inspirert av solens varme.
735 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Benedicte | 28-04-2019
Utrolig god sommerduft! Ble fort en favoritt her spesielt nå på våren når man går å venter på sommer <3
Eli | 16-03-2019
<3 Denne sommerlige duften er veldig god ! Kan kjennes litt søt med en gang, men utvikler seg til en varm sommervind- nydelig !! En parfyme med håp om vår i seg <3

Mer Informasjon

Bli med i en glad og glitrende verden, hvor solen skinner litt sterkere. Endelig kommer de fire nye duftene fra Marc Jacobs, som er inspirert av solens varme. Denne nye Daisy Dream Sunshine lukter saftig bringebær, frisk orangeblomst og musk. Duften er for hun som er frisinnet og letthjertet. Utforsk alle fire limited edition Daisy duftene for en forsmak av sommer.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331