Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Crystal Noir EdT 30 ml

Crystal Noir EdT 30 ml

Versace

Crystal Noir, en magisk og dyrebar duft med fortryllende, sensuelle og feminine noter. En duft som ikke går ubemerket.
465 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Monica | 25-11-2018
Vil nesten tørre å påstå at dette er en av de beste parfymene jeg har kjøpt. Den er veldig sensuell og feminin. Fikk høre av damen på kicks at den lente seg over på en kveldsparfyme, og jeg forstår hvorfor. Den er veldig mørk og frisk, men absolutt IKKE tung. Denne er perfekt mot høsten og vinteren, og man føler seg million dollar når man bruker den. Den går på veldig "krydrete" og utvikler seg til å bli feminin. Har luktet mye av Versace's Crystal parfymer, men denne skiller seg ut, og er den beste av de alle. Den ser kanskje litt bestemoraktig ut i flakongen, men ikke la det lure deg! Tross at den er toilette, sitter den i evigheter. Angrer nesten på at jeg kun kjøpte 30ml.

Mer Informasjon

Crystal Noir, en magisk og dyrebar duft med fortryllende, sensuelle og feminine noter. En duft som ikke går ubemerket. Duften åpner med spennende noter av ingefær, tett etterfulgt av mild gardenia. En svak fornemmelse av frisk appelsinblomst, tett etterfulgt av myk peon. Den varme bunnoten er en magisk kombinasjon av blant annet musk og sandeltre. Toppnoter: Kardemomme, svart pepper, ingefær. Hjertenoter: Gardenia, peon, appelsinblomst. Bunnoter: Amber, sandeltre, musk.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331