Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Angel EdP 50 ml

Angel EdP 50 ml

MUGLER

The Star! Angel er en spektakulær duft i en klasse for seg selv. I 1992 lanserte Thierry Mugler sin første duft for kvinner, Angel.
795 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marita | 19-12-2018
Vinterfavoritt!! Kraftig og spennede duft! ikke alle som kan"bære" denne, men helt fantastisk til rett person!!
Julia | 22-02-2018
digg digg digg. en liten splash er alt som trengs. Blir bedre og bedre i duften. Denne er favoritt gjennom tider
Annette Akerø | 20-06-2017
Er bare den beste,jeg merker ikke såå mye av den men mange kjenner den og syns den lukter herlig og hva den heter. Er min lukt å står ved denne . 👌👌👌💜

Mer Informasjon

The Star! Angel er en spektakulær duft i en klasse for seg selv. I 1992 lanserte Thierry Mugler sin første duft for kvinner, Angel. Med dette skapte Thierry Mugler en helt ny duftgruppe: Angel er den første duften helt uten blomster, en såkalt gourmand duft. Angel inneholder duftnoter som Mandarin, Honning, Vanilje og Sjokolade og den bygger på Thierry Mugler sine barndomsfantasier - en duft som skulle være gi deg vann i munnen og med en flakong inspirert av tidløshet og det universelle symbolet, stjernen.
Alcohol, Parfum (Fragrance),lAqua (Water), ButylphenyliMethylpropional, Benzophenone-2, Coumarin,iLimonene, Linalool,eleven.se Geraniol,lAmyl Cinnamal, Citronellol,lBenzyl Salicylate, Citral,lFarnesol, Hexyl Cinnamal,iEugenol,eleven.se Benzyl Benzoate,lIsoeugenol, CI 60730i(Ext Violet 2),lCI 42090 (Bluei1).
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331