Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Amor Amor EdT 50 ml

Amor Amor EdT 50 ml

Cacharel

En fruktig blomsterduft med umiddelbar tiltrekningskraft. Duftnoter: Toppnote: solbær og mandarin. Hjertenote: melatiblomst og liljekonvall. Bunnote: hvit musk og grå rav.
520 kr

Omtaler

Silje Askheim | 18-02-2018
Dufter godt. Lukter litt søtt og syntetisk, men har fått mange komplimenter for denne.
. | 23-03-2017
Alt for syntetisk. Lukter som noe du ville vakset bilen med blandet med billige blomster. Lukter litt bedre når den har fått sittet på huden en time eller to men jeg klarer aldri å bruke denne. Best å bruke ute på kvelden om vinteren/høst.
Samina Yvonne Amor | 21-09-2016
Den beste jeg har fått komplimenter for at, gud du lokter godt

Mer Informasjon

En fruktig blomsterduft med umiddelbar tiltrekningskraft. Duftnoter:
Toppnote: solbær og mandarin.
Hjertenote: melatiblomst og liljekonvall.
Bunnote: hvit musk og grå rav.
EdT (Eau de Toilette) sprayes på pulspunkter som håndledd og hals, der huden er tynn. Spray i luften og gå deretter gjennom duftskyen for en lettere duft. Vær imidlertid forsiktig med fargede dufter!
ALCOHOL PARFUM / FRAGRANCE AQUA / WATER BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL LIMONENE HYDROXYCITRONELLAL CITRONELLOL COUMARIN BHT GERANIOL LINALOOL ANISE ALCOHOL CITRAL
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331