Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Invictus Gift Box
Invictus Gift Box

Invictus Gift Box

Paco Rabanne

Tilbring julen med Paco Rabannes umåtelig populære duft Invictus Eau De Toilette 50 ml – duften som er tilegnet en vinner.
620 kr
(Verdi:875kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Invictus Gift Box
p94004521
v94004522
Paco Rabanne
NOK
620

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Tilbring julen med Paco Rabannes umåtelig populære duft Invictus Eau De Toilette 50 ml – duften som er tilegnet en vinner. Invictus er en frisk og sensuell sammensetning som står i sterk kontrast mot den tradisjonelle innstillingen til herreduft. INVICTUS er verken en transparent sommerduft eller en tradisjonell cologne, men en strukturert duft med tydelig dybde og base. En oppkvikkende Eau De Toilette som inneholder maritime akkorder, grapefruktskall og laurbærblader, som fremkaller en ultra-maskulin identitet og vanedannende egenskaper. Duften leveres med en matchende deostick, 75 g. Juleeskens verdi 890 kr.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331