Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing SPF 40 Energy-boosting Tinted Moisturizer
ONLY AT KICKS

GinZing SPF 40 Energy-boosting Tinted Moisturizer

Origins

Lett farget dagkrem som vekker liv i trøtt hud. Denne lett fargede dagkremen er fylt med koffein som umiddelbart gir huden fukt, energi og masse glød.
315 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Siri | 19-03-2019
Lett og fin dagkrem med farge. Gir god glød men kan bli noe blank. Super på dager hvor det skal gå raskt og man ikke rekker å bruke mye tid på å sminke seg.
Martine | 27-12-2018
Huden min er ganske normal, fet i t sonen men det blir jeg uansett hva jeg bruker. Denne funker likevel kjempe fint på meg. Den gir en gylden farge som for noen kan se oransje ut. For meg passer den bedre på vinteren enn på sommeren, hvor jeg blir ganske brun og med denne på ser jeg hvit ut i ansiktet.
Marianne | 27-10-2018
antastisk produkt! Bruker denne over serum og dagkrem, som en siste finish og høy faktor. Som noen har nevnt, kan den kanskje bli litt oransj/mørk for de aller lyseste, men for meg så er den perfekt. Liker også at den ikke dekker så mye, bare gir en jevn god glød. Dette er definitivt en favoritt!

Mer Informasjon

Lett farget dagkrem som vekker liv i trøtt hud.
Denne lett fargede dagkremen er fylt med koffein som umiddelbart gir huden fukt, energi og masse glød.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331