Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Super Spot Remover
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Super Spot Remover

Origins

En enkelt rød kvise eller større utbrudd? Hel, bekjemp og reduser det hurtig. Bare dypp på og føl den bekjempe. Fremskynder helingsprosessen og minimerer mørke flekker etter kvisen.
132 kr165 kr

Omtaler

Thea | 27-08-2018
Denne gjør at jeg får et lite arr/merke etter kvisen, men det går bort etterhvert. Føler det tar lengre tid før kvisen blir helt glemt fra speilet hvis jeg bruker denne. Drøy i bruk, varer lenge. Skulle ønske den fikk bort kvisen med en gang..
Mari | 11-03-2018
Eneste middelet jeg bruker på kviser/urenheter. Veldig drøy i bruk. Legger på litt om kvelden
Astrid | 04-03-2018
Den fungerer best om du påfører på ren hud før du legger deg. Produktet er drøyt så du trenger ikke mye av gangen. Fungerer godt på små utbrudd.

Mer Informasjon

En enkelt rød kvise eller større utbrudd? Hel, bekjemp og reduser det hurtig. Bare dypp på og føl den bekjempe. Fremskynder helingsprosessen og minimerer mørke flekker etter kvisen. Beroligende koffein og rød alge minsker rødhet og irritasjon. For å hjelpe huden med å se "plettfri" ut, minsker den samtidig tilstoppelser ved å redusere overflødig fettstoff, bakterier og skitt.
Volum:10 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331