Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Original Skin Serum 30 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Original Skin Serum 30 ml

Origins

Original Skin™ Renewal Serum er spesielt utviklet til hudens bekymringer hos de mellom 20-34 år, som opplever en grovere tekstur, forstørrede porer, stresset hud, utjevner og tap av utstråling.
272 kr340 kr

Omtaler

Anna | 15-09-2018
Har kombinert hud og denne gir god hjelp til de tørre områdene og holder oljene i sjakk. Syns dette serumet er greit og enkelt, som gjør jobben sin, men er ikke verdt pengene da man kan finne rimeligere alternativer.
Tina | 16-05-2018
Virkelig verdt pengene da huden føles myk og ny! Merker med en gang forskjell på huden når jeg ikke har brukt dette!
Melissa | 23-04-2018
Jeg har brukt opp dette serumet (50ml) en gang, jeg var veldig fornøyd, derfor kjøpte jeg en til (30ml). Etter en liten pause fra dette serumet oppdaget jeg at når jeg tok det på igjen fikk huden min svært mange urenheter. Serumet trekker fint inn i huden, men jeg tror ikke dette serumet egner seg så bra for verken oljete eller tørr hud. Egner seg nokk best for normal hud, da det kan opptre tettende for porer.

Mer Informasjon

Original Skin™ Renewal Serum er spesielt utviklet til hudens bekymringer hos de mellom 20-34 år, som opplever en grovere tekstur, forstørrede porer, stresset hud, utjevner og tap av utstråling. Original Skin™ inneholder en innovativ blanding av naturlige ingredienser med øyeblikkelige og langvarige fordeler, som forfiner hudens struktur, øker glød, reduserer porer og gjenoppretter en myk hud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331