Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Plantscription Anti-aging Power Eye Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Plantscription Anti-aging Power Eye Cream

Origins

Klinisk bevist å reparere de 4 største aldringstegn uten irritasjon.
364 kr455 kr

Omtaler

Julie | 14-11-2018
Har en kremet, tykk tekstur som føles veldig god under øynene. Føler huden rundt øynene får en god mengde fuktighet som hjelper når jeg ser trøtt ut. Ser ikke helt en forandring på fine linjer, men føler det hjelper på å forhindre nye.
Karin | 29-10-2018
God krem med mye fuktighet uten å være fet. Fjerner fine linjer, fungerer veldig godt med ett øyeserum under. Veldig god øyekrem!
Tone | 28-10-2018
En god øye krem som fjerner de fine linjene under øynene.. Ett godt kjøp👍🏻

Mer Informasjon

Klinisk bevist å reparere de 4 største aldringstegn uten irritasjon. Selv om det ikke er på resept eller som en operasjon vil denne øyebehandling med Anogeissus synlig minske kråketær, linjer under øynene, tunge øyelokk og slapphet UTEN irritasjon. Du får et naturlig utseende uten å se kunstig ut. Så gi dine øyne dette fantastiske nye løft fra naturen og se en yngre utgave av deg selv.
Volum:15 ml
Hudtype:Moden
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331