Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml

Origins

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker!
228 kr285 kr

Omtaler

Ronja | 09-10-2018
Elsker resultatet av denne. Glød, mindre synlige mørke ringer og linjer. Funker helt topp å bruke under sminke om dagen.
Hanne | 30-09-2018
En av de bedre øyekremene jeg har prøvd! Elsker denne om morgenen, for den gjør slik at jeg øyeblikkelig ser mer våken ut.
Gina | 10-05-2018
Er veldig glad i Origins sine produkter generelt, men denne skuffet meg veldig iforhold.

Mer Informasjon

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker! Naturen har klinisk bevist, at den kan redusere mørke ringer. Poser under øjnene forsvinner stort set. Origins proprietære kompleks av koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige optiske blekemidler får hurtig huden til å se friskere ut, og gjenopprette utstråling av trette øyne. ANVENDELSE: Påfør forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.
Volum:15 ml
Hudtype:Normal
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331