Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Plantscription™ Powerful Lifting Cream 30 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Plantscription™ Powerful Lifting Cream 30 ml

Origins

Denne krem er forsterket med den sjeldne indiske Commiphora mukul som gjenoppretter spenst i huden, samt vår berømte African Anogeissus som gir en ytterligere løftende effekt.
296 kr370 kr
30 ml

Omtaler

Nina | 09-03-2016
Denne er ok og går mer på løft. Jeg liker allikevel Plantscription dagkrem med solfaktor og nattkremen som er fyldigere med mer fukt bedre, og den går på generelle aldringstegn.

Mer Informasjon

Denne krem er forsterket med den sjeldne indiske Commiphora mukul som gjenoppretter spenst i huden, samt vår berømte African Anogeissus som gir en ytterligere løftende effekt. Gir synlig fastere konturer, bløtgjør linjer rundt munnen, gir kennene et løft og gjenoppretter en ungdommelig spenst. I tillegg til dette tilfører huden ekstra fuktighet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331