Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
ONLY AT KICKS

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml

Origins

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling.
210 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ida | 02-02-2019
Lukter godt og er enkel å påføre, men dessverre gir den meg ikke nok fukt på min tørre vinterhud. Sminken kaker seg hvis jeg kun bruker denne alene.
Silje Askheim | 21-09-2018
Veldig lett og deilig. Lukter godt, syrlig. Jeg hadde tørre partier av og til, og kan ikke si at jeg la merke til noe spesielt til noen glød. En helt ok dagkrem.
Solveig | 13-09-2018
Merker virkelig ingenting av å bruke denne. Gir lite fukt. Den lukter godt og fresht, men har lite virkning på huden. MÅ ha serum under for å få nok fukt. Passer kanskje best på veldig ung hud. Bra for nybegynnere, som første hudkrem kanskje..

Mer Informasjon

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling. Denne lette, oljefri krem som er lagt til den legendariske fuktighet - booster Panax Ginseng og kaffebønner, kickstarter hudens fuktighetsnivå. Matt hud gjenoppbygges raskt og igjen med en sunn og strålende glød. Som en shot med espresso til sliten hud.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste ansiktskrem
Kan bruges hver dag.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331