Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BLACK WEEK! 22-23/11: 25% på duft. Fri frakt! 

Drink Up Intensive Overnight Mask
ONLY AT KICKS

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende.
245 kr

Omtaler

s | 03-11-2018
UTROLIG GOD MASKE! Har veldig tørr hud selv, og sliter med bl.a arr og kviser pga tørr hud. MEN DENNE ER LIFESAVER! Fikk med meg tester, og angrer ikke et sekund.
Julianne | 27-08-2018
Denne masken er ekstremt fuktighetsgivende og fungerer toppers på tørr ut. Masken er veldig klissete og det kan bli veldig ubehagelig hvis du smører på for mye. Hvis huden din er nokså sensitiv vil jeg nok anbefale deg å teste den ut først med tanke på fare for utslett eller urenheter. Alt i alt vil jeg si at masken er helt ok.
Sara G | 10-08-2018
Måtte gi opp denne dessverre. Den er veldig fuktighetsgivende, men jeg fikk kviser av den. Jeg er usikker på om det er oljene eller parfymen som gjør det, men sannsynligvis en av de to. Men jeg kan forstå hvorfor mange er så glad i denne masken.

Mer Informasjon

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende. Men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering og tegn på for tidlig aldring. ANVENDELSE: To ganger om uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid. Tørk av overflødig produkt.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331