Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Drink Up 10 Minute Mask
Drink Up 10 Minute Mask

Drink Up 10 Minute Mask

Origins

Når huden utsettes for en maraton av dehydrerende omstendigheter, trenger den mye fukt.
225 kr

Omtaler

Miriam | 05-04-2018
Sliter mye med tørr hud, og denne masken har vært en redning! Etter å ha brukt masken et par dager på rad hadde jeg omtrent ikke tørr hud igjen. Bruker den nå jevnlig 2 ganger i uken, og velger å ha den på i ca 20 min for en mye bedre effekt.
Karen | 16-02-2017
Fantastisk maske! Har en fet hudtype, og sliter ikke så mye med tørr hud, men på vinteren og rundt sesongskiftene kan huden min være nokså dehydrert. Denne masken fikser dette. Huden min kjennes utrolig myk ut etter å ha brukt denne, uten å etterlate huden min oljete. Kommer til å kjøpe dette produktet igjen!
Fam M | 07-03-2016
Denne masken er min redning når huden er ekstra tørr. Den gir masse fuktighet, lukter fantastisk, føles kjølig og lindrende på huden, er drøy i bruk og rimelig. Anbefales!

Mer Informasjon

Når huden utsettes for en maraton av dehydrerende omstendigheter, trenger den mye fukt.Den normale fuktbalanse, som under normale omstendigheter er opprettholdt, er i underskudd ved en dehydrert hud. Huden føles stram og skjellaktig. Drink Up er naturens egen cocktail av fukt som bekjemper tørr hud. Tørsteslukkende algeekstrakter tilfører en ekstra porsjon hydrering og fungerer som en ungdomskilde. Legg merke til hvor myk huden blir, ren luksus. ANVENDELSE: Fordel et generøst lag på rengjorte ansikt (unngå området rundt øynene). Vent 10 minutter. Skyll av. Brukes en gang pr uke, oftere om huden er meget tørr. Til alle hudtyper.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331