Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml
ONLY AT KICKS
NYHETKampanje 20%

Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml

Origins

Når miljømessige toksiner, skitt og snavs går inn under huden, settes hudens naturlige avfallsfiltreringssystem ut av balanse, porer blir tilstoppet, og huden fremstår kjedelig.
184 kr230 kr

Omtaler

Julianne | 27-08-2018
Denne masken er helt ok. Føler den renser huden til de grader, men samtidig kan den etterlate huden tørr og "trøtt".
hei | 05-04-2018
Elsker denne. føler meg skikkelig ren og glatt etter bruk. bare husk å pøs på med fuktighet etterpå :)
Anna | 07-03-2018
Elsker vanligvis Origins sine masker, men må rett og slett si at denne skuffet. Samtidig som den rengjør porene helt OK, uttørker den huden. Den har også svært sterk lukt, og kan rett og slett irritere huden. Selv har jeg oljete hud som ikke pleier å være sensitiv, men til akkurat denne reagerer den.

Mer Informasjon

Når miljømessige toksiner, skitt og snavs går inn under huden, settes hudens naturlige avfallsfiltreringssystem ut av balanse, porer blir tilstoppet, og huden fremstår kjedelig. Naturens fantastiske hjelpestoffer setter inn fra bunnen og rydder veien for at huden igjen kan gjøre sit beste. Virker som en magnet på tilstoppede porer, absorberer miljømessige toksiner, oppløser urenheter. ANVENDELSE: Én gang om uken eller etter behov. Åpne porene med et varmt og fuktig håndkle, og legg masken på. La den tørke, skyll godt. Se din hud riste sløret av og få en ny klarhet. Huden kan puste igjen. Til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331