Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
No Offense Alcohol and Aluminum Free Deodorant
ONLY AT KICKS

No Offense Alcohol and Aluminum Free Deodorant

Origins

Alkohol og aluminium-fri deodorant som gir timesvis av usynlig beskyttelse. Den er mild mot huden og gir beskyttelse mot lukt hele dagen.
180 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
No Offense Alcohol and Aluminum Free Deodorant
p88717250
v88717251
Origins
NOK
180

Omtaler

Kaja | 14-09-2019
Jeg var veldig skeptisk til det. Fra før har jeg alltid brukt deodorant med aluminium salt, så det var null svete, men siden det ikke er så sunt har jeg bestemt meg å gå over til en produkt uten aluminium og alkohol, og det visste seg å virke kjempe bra. Har lite svete, ingen ubehagelig lukt, ingen irritasjon på huden, tom etter hårfjerning. Lukter delikat, drøy i bruk. Ny favoritt💜💜💜

Mer Informasjon

Alkohol og aluminium-fri deodorant som gir timesvis av usynlig beskyttelse. Den er mild mot huden og gir beskyttelse mot lukt hele dagen. Inneholder en eterisk oljeblanding med noter av appelsin, solbær og jasmin.
Påføres i armhulen
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331