Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Plantscription Youth-renewing Power Night Cream
ONLY AT KICKS

Plantscription Youth-renewing Power Night Cream

Origins

Ny Power formel. Anogeissus og plantestamceller fra bringebær hjelper til å reparere hudens fuktbarriere og gjennopprette hudens spenstighet. Huden ser yngre, glattere og mer strålende ut.
560 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ann | 04-03-2018
Jeg har en hud som trenger mye fukt, denne gir meg det uten å være kladdete eller for tjukk i konsistens. Lukter godt og varer lenge. Syns den er bittelitt overpriset da jeg ikke kan si at jeg føler den er veldig anti age, men på en annen side ser huden sunn og uthvilt ut etter bruk.
Marit Kildal Haakenstad | 16-02-2017
Denne har en veldig behagelig lukt og konsistens. Føler at huden blir godt fuktet og ikke fet. Har prøvd mange andre nattkremer, men kommer tilbake til denne hver gang!

Mer Informasjon

Ny Power formel. Anogeissus og plantestamceller fra bringebær hjelper til å reparere hudens fuktbarriere og gjennopprette hudens spenstighet. Huden ser yngre, glattere og mer strålende ut. Faktisk viste 82% av dem som testet vår nye nattkrem en synlig reduksjon i linjer og rynker.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331