Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
High-Potency Night-A-Mins Mineral-enriched Renewal Cream
High-Potency Night-A-Mins Mineral-enriched Renewal Cream
ONLY AT KICKS

High-Potency Night-A-Mins Mineral-enriched Renewal Cream

Origins

Våkn opp strålende og fresh. Naturens berømte nattkrem har fornyende effekt på huden og masse B-, C- og E-vitaminer, mineraler og fukt.
460 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sofie | 11-03-2018
Elsker denne nattkremen når huden føles tørr, rød og gusten. Den er deilig og kremet, behagelig å påføre og veldig drøy i bruk! Vender alltid tilbake til denne.
Caroline | 24-02-2018
Generelt fornøyd med denne. Føler ikke den gjør noen voldsomme underverker, men huden virker litt jevnere og generelt godt fuktet etter jeg startet med denne.
Rebekka | 22-02-2018
Beste nattkremen jeg har prøvd. Elsker lukten!

Mer Informasjon

Våkn opp strålende og fresh. Naturens berømte nattkrem har fornyende effekt på huden og masse B-, C- og E-vitaminer, mineraler og fukt. Mens avslappende aromaer bysser deg i søvn, feies tørre, døde hudceller av i overflaten. Fjerner trist og grå hud. 98% syntes deres hud hadde fått en finere struktur og mer utstråling om morgenen. Så hvorfor risikere å våkne opp med trist hud, når du kan sove det vekk i natt?
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331