Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Vitazing SPF 15 Energy-Boosting Moisturizer
Vitazing SPF 15 Energy-Boosting Moisturizer
ONLY AT KICKS

Vitazing SPF 15 Energy-Boosting Moisturizer

Origins

95% følte at huden hadde fått fornyet energi. 92% opplevde en mer strålende hud.
315 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Oda | 05-05-2018
Den er absolutt for oransje på bleikinger som meg, men er et fint alternativ til foundation de få gangene jeg har litt farge. Litt vanskelig å få jevn på halsen, dessverre.
Julie | 21-03-2018
Liker denne ganske godt, gir en solbrun glød. Kanskje litt orange (jeg er bleik), men det funker. Litt vanskelig å smøre jevnt utover, men hvis man tar en kikk i speilet i dagslys og gnir litt over går det fint.
Astrid | 04-03-2018
Veldig god fuktighetskrem. Den trekker fort inn i huden og tilfører fin glød!

Mer Informasjon

95% følte at huden hadde fått fornyet energi. 92% opplevde en mer strålende hud. Denne multi-tasking fuktighetskremen virker fuktgivende, energigivende og beskyttende på samme tid, hvorved hudens momentum bevares hele dagen. Gir huden et forfriskende piff fra det antioksidantrike garciniatre. Den tilfører huden en sunn utstråling, som ligner på den gløden du får fra en ukes ferie. Alt sammen på ca. 10 sekunder. Gør det som det første om morgenen - og du ligner en som spiser riktig, sover nok, og som ikke har en eneste bekymring.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331