Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Origins GinZing Energy-Boosting 50 ml
ONLY AT KICKS
NYHET

Origins GinZing Energy-Boosting 50 ml

Origins

"En oljefri, energigivende fuktighetskrem i geleform laget for å vekke kjedelig, sliten, glansløs hud med 72 timer fuktighet.
225 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

"En oljefri, energigivende fuktighetskrem i geleform laget for å vekke kjedelig, sliten, glansløs hud med 72 timer fuktighet.
HVA DEN GJØR
Tilfører huden oljefri fuktighet i 72 timer, samtidig som den henter frem hudens naturlige utstråling. Energiøkende kaffe og ginseng bidrar til å friske opp og revitalisere huden, mens Hydra-Hug™ Technology bidrar til å låse inn og opprettholde et holdbart, sunt fuktighetsnivå. Huden vekkes fra dvalen og fremstår full av energi.
FORMULERT UTEN/VI FORMULERER UTEN
Parabener, ftalater, sodium lauylsulfat, propylenglycol, mineralolje, DEA, petrolatum, parafin, polyetylenperler, formaldehyd og dyreingredienser*
*unntatt honning og bivoks høstet på en insektvennlig måte"
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331