Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
ONLY AT KICKS

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml

Origins

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling.
210 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Danielle | 17-04-2019
Brukt denne en god stund nå, og syntes den passer perfekt som en lett mosturizer for vintertid i Norge. Har normal hud. Dessverre har ikke denne noe SPF så kan ikke fortsette å bruke den nå som det er mer sol. Er gel så den føles god og behagelig på huden, spesielt etter morgenrutinens rens og toner :)). Anbefales sterkt for vintertiden.
Stine | 13-04-2019
En kjempegod fuktighetskrem. Lukter helt nydelig og passer helt perfekt til huden min!
Marianne | 28-03-2019
Noe av den dårligste kremen jeg har prøvd. Huden ble enda tørrere enn det den normalt var og gjorde ikke annet til huden min enn å tørke den ut og miste all glød.

Mer Informasjon

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling. Denne lette, oljefri krem som er lagt til den legendariske fuktighet - booster Panax Ginseng og kaffebønner, kickstarter hudens fuktighetsnivå. Matt hud gjenoppbygges raskt og igjen med en sunn og strålende glød. Som en shot med espresso til sliten hud.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste ansiktskrem
Kan bruges hver dag.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331