Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Maskimizer
ONLY AT KICKS

Maskimizer

Origins

Maskimizer™ er den første av sitt slag. En pre-maske behandling, som optimerer og forbedrer maske opplevelsen ved å gjøre huden mer motakelig for maskens ingredienser.
180 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

maria | 08-02-2017
Jeg fikk denne med som en prøve, sammen med prøver av Charcoal-masken og Overnight-masken. Sprayet denne misten på ansiktet før begge maskene. Skal innrømme at det kan ha gjort en liten forskjell, men den var ikke i det hele tatt stor nok til at jeg vil anbefale å bruke penger på den. Den luktet også alkohol.
Ragnhild | 07-06-2016
Denne holder det den lover! Prøvde den før den svarte masken fra Origins, som alene er litt vanskelig å vaske av og samtidig virker litt utørkende på huden. Med primeren som underlag ble hele opplevelsen noe annet. Lukter heller ikke noe. Prisen er også veldig fin :) Anbefales!

Mer Informasjon

Maskimizer™ er den første av sitt slag. En pre-maske behandling, som optimerer og forbedrer maske opplevelsen ved å gjøre huden mer motakelig for maskens ingredienser. Hjelper å forbedre påføring og fjerningen av leire masker. Bløtgjør og utglatter huden ved å “prime” den med fukt så huden opptar fuktmasker bedre.
Påføres på ren hud. Påfør deretter masken.
Volum:95 ml
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331