Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Dr. Weil Face Cleanser
ONLY AT KICKS

Dr. Weil Face Cleanser

Origins

Denne ekstremt milde, melkeaktige lotion-såpe inneholder en helt spesiell blanding av Hypsizygus Ulmarius, Cordyceps og Reishi sopp samt ingefær, gurkemeie og b...
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dr. Weil Face Cleanser
p680930
v33825431
Origins
NOK
295

Omtaler

Lone | 02-03-2017
Mild og god rens som etterlater huden med spent og glød. Huden føles ren etter du har brukt den uten at den tørke ut. Lukter godt
Fam M | 07-03-2016
Jeg har kjempe sensitiv, rød og tørr hud, og har slitt veldig med å finne en rens jeg tåler. Letingen er over! Jeg sverger til hele denne serien, kommer aldri til å bytte. Rensen er kjempe mild, men effektiv. Den lukter naturlig og har en nydelig kremete konsistens som ikke tørker ut huden. Anbefales virkelig!

Mer Informasjon

Denne ekstremt milde, melkeaktige lotion-såpe inneholder en helt spesiell blanding av Hypsizygus Ulmarius, Cordyceps og Reishi sopp samt ingefær, gurkemeie og basilikum samt hudberoligende bisabolol fra kamille og lakrisekstrakt. Den fjerner hurtigt makeup, skitt og urenheter uten å forstyrre hudens naturlig beskyttende lipid balanse, og beroliger selv meget følsom eller reaktiv hud under hele renseprosessen. ANVENDELSE: Brukes morgen og kveld. Påfør mengde på størrelse med en ti-krone i håndflaten og masser inn i den tørre hud. Skylles eller fjernes med serviett. Brukes før ditt Mega-Mushroom Skin Relief Program. Til følsom, kombinert / tørr hud. Vær oppmerksom på at produktet har skiftet navn, men produktet er det samme! Dr. Andrew Weil for Origins ™ Plantidote ™ Mega-Mushroom Face Cleanser heter nå bare Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser. Dr. Andrew Weil donerer hele overskuddet fra salg av Dr. Andrew Weil for Origins ™-produkter direkte til The Weil Foundation, en non-profit organisasjon dedikert til å støtte alternativ medisin gjennem utdannelse og forskning.
Kan bruges både morgen og kveld.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331