Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Checks and Balances Frothy face wash
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Checks and Balances Frothy face wash

Origins

Denne milde og skummende ansiktsrens er til ansikter med både tørre og fete partier.
144 kr
180 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Diana | 04-03-2018
Den beste rensen for min sensitive og periodevis tørre huden. Renser godt utan å irritere/tørke ut huda, og éin treng berre litt av den- så den holder lenge. I tillegg veldig god pris!
Kaia | 23-02-2018
En god rens til rimelig pris. Huden føles ren. For meg som har tørr hud er denne veldig behagelig da den ikke tørker ut huden. Lukter rent og friskt.
Anna | 22-02-2018
Hudtype: kombinert og sensitiv. Denne rensen er veldig god! Kan reagere på noen produkter men det har jeg ikke gjort av denne! Huden føles glatt og ren etter bruk. Har ikke prøvd denne lenge nok til at jeg kan gi vurdering på det blir noen forandringer i huden etter langvarig bruk, men jeg har heller ikke noe særlig problemhud.

Mer Informasjon

Denne milde og skummende ansiktsrens er til ansikter med både tørre og fete partier. Bredbladet tang ekstrakt motvirker overskytende oljeproduksjon, samtidig som den balanserer og beskytter tørre soner. Huden føles behagelig oppfrisket etter rens, aldri stram eller uttørket. ANVENDELSE: Ta en liten mengde i håndflaten, tilsett lunkent vann og skum opp. Rens huden i ansiktet, ungå øynene. Skyll grundig. God til bruk både morgen og kveld. Best til kombinert hud.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331