Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
High Potency Night-A-Mins Skin Refining Oil
High Potency Night-A-Mins Skin Refining Oil
ONLY AT KICKS

High Potency Night-A-Mins Skin Refining Oil

Origins

En næringsrik olje med en behagelig og lett konsistens. High Potency Night-A-Mins Skin Refining Oil inneholder ti naturlige oljer som bidrar til mykere, glattere hud med mer glød.
460 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Zeliha | 26-02-2018
Denne var fin på, men lukten var for sterk for meg. Så mannen min brukte den. Han fikk veldig fin hud av den. Ble myk og gir en naturlig fin glød. Minus er lukten. Utrolig sterk, om du liker milde dufter ville jeg ikke anbefalt den. Selv om oljen er veldig fin.
Rebecka | 06-02-2017
For et fantastisk produkt! Bruker det hver kveld før jeg legger meg og det er kjempe deilig å få på huden, pluss den lukter godt! Helt fantastisk og en favoritt
Emilie Døbrøsi | 19-02-2016
Denne er helt fantastisk! En klar favoritt. Den lukter magisk, og trekker godt inn i huden. Den mykgjør, og lysner opp trett og sliten hud. Rett og slett helt super! Anbefales på det sterkeste.

Mer Informasjon

En næringsrik olje med en behagelig og lett konsistens. High Potency Night-A-Mins Skin Refining Oil inneholder ti naturlige oljer som bidrar til mykere, glattere hud med mer glød. Avslutt med nattkremen i samme serie.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331