Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Drink Up 10 Minute Mask 75ml
Drink Up 10 Minute Mask 75ml
Drink Up 10 Minute Mask 75ml
ONLY AT KICKS

Drink Up 10 Minute Mask 75ml

Origins

Drink Up™ er tilsatt NYHETEN Swiss Glacier Water, hyaluronsyre og aprikos, og slukker umiddelbart tørsten til huden og tilfører fuktighet til ekstra tørre partier.
230 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anna | 12-04-2019
Med min sensitive hud så er jeg er overlykkelig over å ha funnet en maske som lukter godt og som jeg ikke reagerer på. Bare synd Origin ikke er "cruelty free".
Mathilde | 10-04-2019
Utrolig deilig å ha denne på! Lukter helt fantastisk, og du trenger ikke mye for å påføre i hele ansiktet. Huden blir silkemyk etterpå. Kjempegod ansiktsmaske!
Amalie | 08-03-2019
Gir utrolig mye fukt, og lukter himmelsk! Skal kjøpe overnight masken også, fikk med en prøve på den og den er også helt fantastisk! disse maskene kommer til å bli ett must😍

Mer Informasjon

Drink Up™ er tilsatt NYHETEN Swiss Glacier Water, hyaluronsyre og aprikos, og slukker umiddelbart tørsten til huden og tilfører fuktighet til ekstra tørre partier. Bidrar til å forsegle inn overflatefukten og etterlater huden myk, glatt og med et sunt utseende. Det er fuktighet fra superfoods hver dag, hele dagen – på bare 10 minutter.
"1. Bruk favorittrensen din.
2. Påfør på ren hud.
3. Fjern etter 10 minutter med en fuktig klut.
"
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331