Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

S.H.A.R.E

Stadig flere kvinner rammes av dårlig psykisk helse, men det er få som tør å snakke om det. KICKS har startet initiativet S.H.A.R.E. for å bryte stillheten og bidra til økt kunnskap og sosialt ansvar (CSR).

De fleste av KICKS’ kunder og medarbeidere er kvinner. Om du ikke selv har opplevd dårlig psykisk helse, kjenner du sannsynligvis noen som har vært eller er rammet. Omkring 25 prosent av alle svenske kvinner rammes av psykiske problemer en eller annen gang. Det kan handle om alt fra milde plager som påvirker hverdagen, til alvorlig psykisk sykdom.

Samarbeidspartnerne våre
Som en del av S.H.A.R.E. samarbeider KICKS med de ideelle organisasjonene Mind og Tjejzonen i Sverige og Mental Helse Ungdom i Norge. Alle arbeider bredt mot dårlig psykisk helse, med vekt på medmenneskelig støtte.

Vi drar nytte av hverandres sterke sider i arbeidet med å øke kunnskapen om dårlig psykisk helse. I tillegg til den økonomiske støtten bidrar KICKS ved at vi på ulike måter tar opp temaet psykisk helse gjennom kanalene våre.

I samarbeid med Tjejzonen tilbyr KICKS mentorledet praksis for unge kvinner som selv har erfaring med psykiske problemer. Formålet er blant annet å tilby arbeidserfaring i et trygt miljø og bidra til økt selvfølelse. Medarbeidere fra KICKS’ butikker og kontorer er mentorer og blir forberedt på oppgaven ved hjelp av kursing. For medarbeiderne er dette en mulighet til å bidra til en annen persons utvikling og samtidig kunne utvikle seg selv.

Praksisprogrammet ble testet i Sverige i 2016. Etter nøye vurdering har vi bestemt oss for å videreføre det til flere butikker i Sverige og til Norge og Finland i løpet av 2017.

Alle KICKS-medarbeidere skal dessuten gjennomgå et kurs om psykisk helse. Kurset blir gjennomført digitalt og er utviklet av KICKS i samarbeid med Mind.

Hva står S.H.A.R.E for?

S – support local organizations
KICKS støtter organisasjoner som arbeider med å forebygge dårlig psykisk helse.

H – hire in mentorship program
KICKS tilbyr mentorstøttet arbeidspraksis på arbeidsplassene.

A – ambassadors KICKS fremhever positive forbilder.

R – raise awareness
KICKS bruker kanalene sine til å spre kunnskap om dårlig psykisk helse.

E – empower young women
KICKS skal stå for et lystbetont forhold til skjønnhet.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331