Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Bærekraftig leverandørkjede

KICKS’ vareutvalg inneholder både en rekke ledende varemerker og egne produkter. Vi stiller høye krav til så vel leverandører som vår egen produksjon.

KICKS tilbyr produkter fra mange av verdens ledende varemerker innenfor skjønnhet. I mange tilfeller er det snakk om multinasjonale selskaper med egne ambisiøse krav og kontrollsystemer. For at et varemerke skal få levere til KICKS, må selskapet godta å følge innkjøpsvilkårene våre. Vilkårene innebærer lovfestede krav til produktene og produksjonsprosessen samt særlige krav til bærekraft som går lenger enn det loven krever. 
I forbindelse med våre egne produkter kontroller vi selv alle trinnene i prosessen, fra utvikling til salg. Hud-, hår- og kroppsprodukter blir hovedsakelig produsert i Skandinavia. Når det gjelder kosmetika, har vi flere store samarbeidsparter i Europa. Et mindre antall samarbeidsparter i Kina lager tilbehøret vårt.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331