Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Balance it All - Oil Control and Pore-refining Set Set

Balance it All - Oil Control and Pore-refining Set Set

Ole Henriksen

Oppnå balanse: Denne komplette olje-kontroll hudpleierutinen gjør huden matt og minimerer porene slik at huden føles myk og fylt med fuktighet.
245 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Oppnå balanse: Denne komplette olje-kontroll hudpleierutinen gjør huden matt og minimerer porene slik at huden føles myk og fylt med fuktighet. Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser er en lett, beroligende rengjøring som renser porene i dybden. Balancing Force ™ Oil Control Toner er et konsentrert ansiktsvann som fjerner overflødig olje og gjør porene mindre fremtredende samtidig som huden holdes frisk og styrket. Counter Balance ™ Oil Control Hydrator er en innovativ og lett fuktighetskrem som holder porene rene og gir optimal fuktighet og balanse. Den banebrytende formelen forbedrer holdbarheten på din foundation i opptil 8 timer, og gjør at sminken sitter. Alle oljekontrollerende produktene inneholder Green Fusion Complex ™, neemolje og AHA-syrer og har en forfriskende duft av eukalyptus og peppermynte. Ole Henriksens komplette oljekontrollerende hudpleie rutine gjør det enkelt å rengjøre, friske opp og fukte huden for en deilig og sunn Ole Glow ™.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331