Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Truth on the Glow Cleansing Cloths 30 st

Truth on the Glow Cleansing Cloths 30 st

Ole Henriksen

Ole mener at alle bør få sjansen til å føle seg bra til enhver tid, og derfor utviklet han disse renseserviettene som et «bærbart spa», slik at du kan friske opp huden uansett hvor du er.
195 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tone | 25-06-2019
Lukter godt men jeg føler ikke denne tok sminken min. Jeg har prøvd den grønne serien i samme merke før og likte dem men tenkte jeg skulle prøve noe nytt og testet da ut denne servietten. Den føles grov og frisk i hvert ark, men den er for dyr for resultatet.
Karin | 09-01-2019
Disse renseserviettene fjerner sminken raskt og effektivt og etterlater en frisk duft. Trekk for høy pris.
Nora | 02-05-2018
Jeg bruker disse på fly eller et jeg har renset huden, mao jeg bruker dem ikke til å fjerne sminke (har ikke prøvd så kan ikke uttale meg om hvordan de fjerner sminke). Jeg bruker dem for å freshe meg opp på fly før jeg påfører fuktmaske eller etter jeg har renset huden og jeg ønsket å føle meg ekstra fresh og lukte den herlige duften av Ole Henriksen-produkter! Jeg har ikke helt trua på at renseservietter kan gjøre underverker på huden, men jeg stoler på Ole Henriksen produkter og disse kjennes kjempe deilige ut på huden! De er godt nok fuktet slik at man ikke må dra på huden. Man føler seg ren og ikke tør/stram eller at det er klissete på huden etterpå.

Mer Informasjon

Ole mener at alle bør få sjansen til å føle seg bra til enhver tid, og derfor utviklet han disse renseserviettene som et «bærbart spa», slik at du kan friske opp huden uansett hvor du er. Serviettene inneholder C-vitamin og jojobaolje og har en vattert struktur som enkelt fjerner smuss, olje og sminke.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331