Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Truth on the Glow Cleansing Cloths 30 st
Kampanje 20%

Truth on the Glow Cleansing Cloths 30 st

Ole Henriksen

Ole mener at alle bør få sjansen til å føle seg bra til enhver tid, og derfor utviklet han disse renseserviettene som et «bærbart spa», slik at du kan friske opp huden uansett hvor du er.
156 kr
195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kaja | 26-08-2019
Must hav på camping eller hytta! Kjempe gode servieter. Bruker de lilla på morgenen, og de oransje på kvelden. Kan ikke tenke meg på tur uten de.
Tone | 25-06-2019
Lukter godt men jeg føler ikke denne tok sminken min. Jeg har prøvd den grønne serien i samme merke før og likte dem men tenkte jeg skulle prøve noe nytt og testet da ut denne servietten. Den føles grov og frisk i hvert ark, men den er for dyr for resultatet.
Karin | 09-01-2019
Disse renseserviettene fjerner sminken raskt og effektivt og etterlater en frisk duft. Trekk for høy pris.

Mer Informasjon

Ole mener at alle bør få sjansen til å føle seg bra til enhver tid, og derfor utviklet han disse renseserviettene som et «bærbart spa», slik at du kan friske opp huden uansett hvor du er. Serviettene inneholder C-vitamin og jojobaolje og har en vattert struktur som enkelt fjerner smuss, olje og sminke.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331