Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Express The Truth Moisturizer 89 ml

Express The Truth Moisturizer 89 ml

Ole Henriksen

Ved hjelp av denne fantastiske dag- og nattfuktighetskremen med antioksidanter kommer huden bokstavelig talt til å motvirke forekomsten av nye rynker og arbeide...
1 050 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Ved hjelp av denne fantastiske dag- og nattfuktighetskremen med antioksidanter kommer huden bokstavelig talt til å motvirke forekomsten av nye rynker og arbeide natt og dag for å reparere eksisterende rynker. Denne effektive fuktighetskremen er fylt med naturens mest virkningsfulle antioksidanter som ester-C og afrikansk rød te, som lindrer og beroliger huden samtidig som den motvirker miljømessig påvirkning og skader fra frie radikaler. Huden fuktes, løftes og beskyttes av denne sammensetningen av ingredienser. For eksempel naturlig makadamianøttolje, et kraftig og nærende ekstrakt som reparerer huden, og polylysin, en unik naturlig peptid som forbedrer hudens elastisitet, styrker vevet og forhindrer forekomst av dype rynker.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331