Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Glow2OH Dark Spot Toner 198 ml
Glow2OH Dark Spot Toner 198 ml
Kampanje 20%

Glow2OH Dark Spot Toner 198 ml

Ole Henriksen

En kveldstoner fylt til randen med AHA-syrer. Det er et kraftfullt konsentrat som bekjemper aldersflekker, fine linjer og rynker.
196 kr
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Nina96 | 03-09-2019
Brukt den i 3 måneder nå, veldig drøy i bruk men ikke så effektiv. Sliter veldig med hyperpigmentering og får masse røde merker etter kviser og den har ikke hjulpet noe med det, dessverre. Sikkert bra for andre typer av pigmenteringer. Den inneholder masse bra for huden så skal fortsette å bruke den uansett.
Karin | 04-07-2019
Dette er virkelig et mirakel på flaske!Jeg har brukt denne toneren i et par måneder nå, og hudtonen er jevnere, pigmentflekkene er mindre, porer og fine linjer er også borte. Prøv det, og du vil ikke bli skuffet. Bare husk å bruke høy solfaktor dagen etter.
Magdalena | 10-05-2019
Elsker denne. Har fjernet pigmentflekkene mine og rynker føles ikke så dype lenger. Har brukt den hver kveld i ca 2 mnd nå.

Mer Informasjon

En kveldstoner fylt til randen med AHA-syrer. Det er et kraftfullt konsentrat som bekjemper aldersflekker, fine linjer og rynker. Toneren er balansert med trollhasselvann som forbedrer huden og gjør den klarere, og beroligende planteekstrakt som kamille og lakrisrot. Brukes hver kveld etter rens, før serum og fuktighetsprodukt. Avhengighetsskapende, behagelig sitrusduft som er en fryd å bruke samtidig som hudtonen og strukturen jevnes ut. For en forandret, forbedret og ungdommelig «olé-glød»! Passer til alle hudtyper.
Påfør i ansiktet med lett fuktet bomullspad som første trinn i hudpleierutinen, etter rens. La toneren absorberes av huden før du går videre til neste trinn.
Volum:198 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331