Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Transforming Walnut Scrub 89 ml

Transforming Walnut Scrub 89 ml

Ole Henriksen

Denne lett skummende skrubben eksfolierer og renser porene med en vidunderlig blanding av naturlige ingredienser, som valnøttpulver, ginseng og kamilleekstrakt ...
345 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hanne | 17-09-2019
Denne er en av mine absolutte favoritter på badehyllen. Elsker å prøve nye produkter, men denne kommer jeg alltid tilbake til. Meget drøy i bruk og verdt hver krone. Huden kjennes renset og fresh, perfekt til bruk før ansiktsmaske. Lukter helt fantastisk!
Laila | 12-09-2019
Beste skrubben jeg har prøvd! Med store korn, huden føles myk etterpå. Lukter godt! Drøy i bruk
Helene | 30-07-2019
Veldig fornøyd med skrubben! Huden etterlates myk og glatt etter skrubben, og virker godt på huden min. Bruker den 2-3 ganger i uka.

Mer Informasjon

Denne lett skummende skrubben eksfolierer og renser porene med en vidunderlig blanding av naturlige ingredienser, som valnøttpulver, ginseng og kamilleekstrakt Dette er ikke bare en vanlig skrubb, men en behandling som renser i dybden og åpner porene, slik at huden føles frisk og spenstig.
Volum:89 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331