Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Hygge Hydraclay Detox Mask

Hygge Hydraclay Detox Mask

Ole Henriksen

En leirmaske for sensitiv og tørr hud som renser i dybden samtidig som den gir den nødvendige fuktigheten. Den fjerner smuss og urenheter mens den beroliger, gir komfort og næring.
395 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hygge Hydraclay Detox Mask
p89791939
v89791940
Ole Henriksen
NOK
395

Omtaler

Cecilie | 07-04-2019
Elsker denne! Jeg har sensitiv hud og den er fin på min hud. Den prikker og svir en liten stund etter påføring, men så lenge jeg har den på i 10-15 minutter er huden klar og myk etterpå. Jeg bruker den 2-3 ganger i uken. Hver søndag tar jeg "dyprens" hvor jeg sitter med ansiktet i dampbad 10 min før masken. Jeg har nesten ingen sorte prikker igjen og jeg hadde seriøst nesa full. Anbefales!

Mer Informasjon

En leirmaske for sensitiv og tørr hud som renser i dybden samtidig som den gir den nødvendige fuktigheten. Den fjerner smuss og urenheter mens den beroliger, gir komfort og næring. Den demper også rødhet. Masken består av en unik blanding av kaolin og botaniske oljer fra agurk, groundviva, jojoba, solsikkefrø, grapefruktfrø og mandler, samt ekstrakt fra kamille og alger og E-vitamin.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331