Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Air Styler  700W/3586

Air Styler 700W/3586

Obh Nordica

Profesjonell varmluftsbørste med tre utbyttbare tilbehør: to rundbørster og en børste som gjør at du kan børste håret som vanlig samtidig som det fønes tørt.
649 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Profesjonell varmluftsbørste med tre utbyttbare tilbehør: to rundbørster og en børste som gjør at du kan børste håret som vanlig samtidig som det fønes tørt. Børstenes uttrekkbare pigger sikrer at krøllene holder formen når håret fjernes fra børsten.
Kan användas på både torrt och fuktigt hår. 22mm rundborste för små lockar och 38mm för volym och stora lockar. Metallborstarna har en keramisk beläggning för skonsam behandling. 2 värmelägen/hastigheter, Carefunktion samt Coolfunktion. Extra lång sladd 2,8 meter.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331