Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Total Control Drop Foundation 01 Pale
Total Control Drop Foundation 01 Pale
Total Control Drop Foundation 01 Pale

Total Control Drop Foundation 01 Pale

NYX Professional Makeup

Tilpass din dekning som en proff med vår Total Control Drop Foundation! Denne fanfavouritten fås nå i ytterligere seks nyanser for å passe til enda flere hudtoner.
199 kr
01 Pale
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Total Control Drop Foundation
p89571051
v89571052
NYX Professional Makeup
NOK
199

Omtaler

Kristin | 18-02-2019
En god og lett foundation som ikke merkes på huden. Bygges veldig lett opp, og dekker rødheter godt uten å være cakete. For å få fint resultat burde man ikke pakke på med pudder, for utenom områder der det er vanlig at foundation samler seg. Vanligvis er det slik at foundation ikke blir bra om man tar på mer etter pudder, men med denne går det greit. Elsker denne, og har ennå ikke funnet noe som er bedre.
Marita | 04-04-2018
Legger seg desverre ikke fint på min hud-( kombinert hud) Ser flassete og tørr ut. Har en grei dekkevene hvis jeg påfører en del produkt
Anne | 18-03-2018
Super kort og godt. Lett og begahelig, føles ikke at det er noe der, og ser ut som sunn og frisk hud. Litt tynn konsistens, men enkel å påføre med en fuktet beautyblender. Jeg har en relativt tørr og sensitiv hud og synes at den passer helt utmerket. De er delt inn i kalde, nøytrale og varme farger så her må man finne den som matcher hudtonen sin best. ,

Mer Informasjon

Tilpass din dekning som en proff med vår Total Control Drop Foundation! Denne fanfavouritten fås nå i ytterligere seks nyanser for å passe til enda flere hudtoner. Foundationen gir lett til full dekning og en myk matt finish. Anvend den medfølgende pipetten for å fintune denne fløyelsmatte formelen, så den passer til det ditt hjerte begjærer. Gjør ansiktet klart med vår nye Total Control Drop Primer for vakker påføring. HVA ER DET: En flytende foundation med en pipette for en dekning som kan tilpasses ditt behov. Fås nå i 30 skjønne nyanser. HVA GJØR DEN: Gir lett til full dekning og en myk og matt finish. HVORFOR VI ELSKER DEN: Én foundation - den dekningen du ønsker! Denne flasken er avgjørende for en makeupartist på farten.
ANVENDELSE: Gå fra lett til full dekning ved å påføre flere dråper. Påfør og ton ut med vår Total Control Drop Foundation Brush for en fantastisk finish. BEST TIL: Dekning som kan tilpasses Bruk den hver dag Nybegynnere og profesjonelle
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331