Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

NIODCopper Amino Isolate Serum 3 1:1

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1

589 kr
Få på lager!
Finn i butikk
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Godt å vite

I´M CONSCIOUS

Med Conscious ønsker vi å gjøre det lettere for deg å ta bevisste valg, både i butikkene våre og online. I dag kan du velge fra et sortiment som er valgt ut basert på innhold og hvordan og hvor produktene blir produsert

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

CAIS 3 1: 1 er tredje generasjonen av NIODs prisbelønte Copper Amino Isolate Serum.
Dette anti-aging serumet stimulerer hudreparasjon og dannelse av kollagen. Dermed virker det indirekte mot aldring samtidig som det opprettholder en sunn hud. Den indirekte tilnærmingen skiller seg fra den tradisjonelle ideen om å behandle synlige tegn på hudaldring og fungerer i stedet for å opprettholde god hudhelse.
Den tidligere generasjonen av CAIS inneholdt 2% rent GHK-peptid, hvorav 1% ble forgrenet med kobberioner ved blanding for å danne 1% nymonterte, reparasjonsstimulerende GHK-Cu (kobberpeptider) og etterlate 1% frie kollagenstimulerende GHK-peptider, for en beregning på 1:1 med CAIS: 3 slipper du blandingen, da den i stedet inneholder 1% konsentrasjon av ferdigmontert og helt stabilt GHK-Cu, til sammen med 1% GHK-peptid. Siden denne avanserte formelen ikke lenger krever ytterligere GHK -peptider og ingen annen kobberkilde er tilsatt, bærer den navnet CAIS 3 1:1, som en refleksjon av forholdet mellom disse ingrediensene i formuleringen.
Formelen inneholder også kollagen-støttende peptider, Tripeptide-29 Acetyltetrapeptide-2 og Trifluoroacetyl-Tripeptide-2. CAIS2 kombinerer monodispersert plantebasert glykogen som danner kuler for å beskytte peptidene. Myristoyl Nonapeptide-3 som øker penetrasjon og tverrbundet hyaluronsyre.
TEKNIKK SOM VIRKER FOR HUDHELSE
1,0% rent, ufortynnet kobbertripeptid-1 (GHK-Cu) + 1,0% rent, ufortynnet tripeptid-1 (GHK)
CAIS 3 1: 1 leverer 1% rent GHK-peptid (Tripeptide-1), sammen med 1% kobbertripeptid-1 (GHK-Cu). Både GHK og GHK-Cu finnes i naturen og er opprinnelig isolert fra menneskelig plasma. Konsentrasjonen av disse peptidene i menneskelig plasma fortsetter å synke fra 20 -årsalderen. Den naturlige rollen til disse peptidene som finnes i menneskekroppen inkluderer aktivering av et bredt spekter av hudhelsefunksjoner, inkludert helbredelse, immunfunksjon, kollagensyntese, fibroblastproduksjon og antiinflammatoriske egenskaper, mens ren GHK tilbyr sterk pro-kollagen støtte.
2% konsentrasjonen av GHK og GHK-Cu i CAIS 3 1: 1 tar sikte på å motvirke synlige tegn på aldring av huden, inkludert ujevn tekstur, ujevn hudtone, synlig forstørrede porer og mangel på utstråling som normalt forekommer hos yngre hud. Kort sagt, huden vil se sunnere ut med synlige forbedringer ved kontinuerlig bruk.
PRO-COLLAGEN TEKNIKK
9,0% rent, ufortynnet tripeptid-29
Denne aminosyresekvensen til Glycin-Proline-Hydroxyproline støtter sunt kollagen og fungerer synergistisk med GHK og GHK-Cu.
4,0% kompleks av acetyltetrapeptid-2 og trifluroacetyltripeptide-2
Mens pro-kollagenpeptider i stor grad fokuserer på kollagenmengden, støtter disse avanserte peptidteknologiene en høy kollagenskvalitet og sammensetning for sunn hud som ser fastere og jevnere ut.
INTEGRITET OG LEVERINGSTEKNOLOGI
0,10% rent mono-dispergert planteglykogen
Glykogen utvinnes vanligvis fra animalske kilder som en polydispersjon. Niod er vegansk. Dette avanserte 100% vekstbaserende mono-fordelte glykogenet fungerer som harde sfærer som beskytter formuleringspeptidene, men blir ødelagt ved påføring for optimal hudeksponering.
9% kompleks av Myristoyl Nonapeptide-3
Dette lipo-oligopeptidet støtter sunn hudfornyelse, som forbereder huden for etterfølgende hudpleie.
Hyaluronsyre -krysspolymer
En unik tverrbundet vegansk form for hyaluronsyre hjelper til med tilførsel av vann og vannløselige aktive stoffer gjennom dens struktur.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331