Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

NYHET

NIODCopper Amino Isolate Lipid 1% Face Serum 15 ml

1 039 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Godt å vite

Med Conscious ønsker vi å gjøre det lettere for deg å ta bevisste valg, både i butikkene våre og online. I dag kan du velge fra et sortiment som er valgt ut basert på innhold og hvordan og hvor produktene blir produsert

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Copper Amino Isolate Lipid (CAIL) 1% er det seneste tilskuddet til NIODs stjernekolleksjon. Formelen er designet for bruk om kvelden og har en blå, gelaktig konsistens som smelter og får en behagelig oljeaktig følelse når den påføres. CAIL fokuserer på hudhelse og rikelig produkt basert på samme konsept som NIODs prisbelønte Copper Amino Isolate Serum. CAIL har flere fordeler da den bygger og styrker hudbarrierenes funksjon, elastisitet og integritet via lipofile veier. CAIL opprettholder sunn hud gjennom en forsiktig balanse mellom glykosaminoglykaner (GAG), ekstracellulære proteiner som kollagen og elastin og epidermale overflatelipider, corneocyter, adipocyter og sebocyter. CAIL 1% er designet for å fokusere på alle de ovennevnte hudkomponentene, forbedre volum og spenst ved å løfte huden til optimale forhold.
PRO-HUD HELSE TEKNIKK
Tripeptide-1 (Palmitoyl) Kobber
Formelen inneholder et solubilisert format av rent Palmitoyl-GHK-Cu i en konsentrasjon på 1 vektprosent. Palmitoyl-GHK-Cu er en versjon av GHK-Cu med en Palmitoyl-gruppe festet til strukturen for å forbedre dets lipofile egenskaper for forbedret hudaffinitet. Dette peptidet virker synergistisk for å gjenopprette og opprettholde hudens ungdommelige utseende.
GHK-Cu finnes i naturen og er opprinnelig isolert fra menneskelig plasma. Den naturlige rollen til dette peptidet, som finnes i menneskekroppen, inkluderer aktivering av et stort antall hudhelsefunksjoner, inkludert helbredelse, immunfunksjon, kollagensyntese, fibroblastproduksjon og antiinflammatoriske egenskaper.
Zizanoic Vetiver
Zizanoic Vetiver er en unik ingrediens som kommer fra røttene til vetiver og brukes i duftindustrien. Den har egenskaper som støtter hudens elastisitet, volum og fasthet.
Over tid reduseres hudens volum, noe som blant annet skyldes redusert talgproduksjon, redusert keratinisering og en reduksjon i fettcellenes evne til å lagre fett. Zizanoic Vetiver fremmer hudens volum og fasthet samtidig som den gir en fyldig effekt.
Patentert Dihydrodiisoeugenol -kompleks
Med aldring endres fordelingen av fettvev på grunn av hemming av adipogenes og økt fettnedbrytning via stimulert lipolyse.
Det patenterte Dihydrodiisoeugenol-komplekset er en ny, mangefasettert tilnærming for å forbedre hudens motstandskraft ved å bruke en to-effektstilnærming for å redusere subkutant fett.
Dette unike komplekset tar sikte på å motvirke oppkomsten av en minskning av fettvev ved å forbedre hudens elastisitet og fasthet, spesielt når det påføres på kinnene og kjevelinjen.
Aphanizomenon Aquaflo
En nyoppdaget blågrønnalge som er rik på vitaminer, aminosyrer og mineraler for å styrke hudbarrieren.
Aphanizomenon Aquaflo har en utjevnende effekt på et yngre utseende ved å lette hudens naturlige fuktighetsgivende faktorer. Aphanizomenon Aquaflo er fremtredende i Proline og Lysine og forbedrer hudens elastisitet og reduserer synligheten av rynker.
Plantebaserende Squalane
Et vegetabilsk hydrokarbon som er kjent for sin mykgjørende effekt og evne til å opprettholde hudens fuktighetsbarriere. Squalane er en utmerket fuktighetsgiver som påfyller huden med fukt, gir smidighet og fleksibilitet.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331